Jämför alla mäklare i Hässelby
Välj bästa mäklaren – helt gratis!

Ska du sälja din bostad och vill komma i kontakt med de bästa mäklarna i Hässelby? Vi hjälper dig helt kostnadsfritt att jämföra och välja rätt mäklare till din bostadsförsäljning.

Så fungerar tjänsten

Beskriv bostaden som ska säljas

Beskriv bostaden som ska säljas

Klicka här och fyll i uppgifter om bostaden som ska säljas.

Få erbjudanden från mäklare

Få erbjudanden från mäklare

Mäklare som vill sälja din bostad kontaktar dig med sina erbjudanden.

Jämför & välj bästa mäklaren

Jämför & välj bästa mäklaren

Jämför alla mäklare och välj den mäklare som du tycker är bäst.

Anledningar att använda oss

Vi hjälper dig att hitta den bästa mäklaren

Vi hjälper dig att hitta den bästa mäklaren

Att jämföra olika mäklare är det bästa sättet att hitta den mäklare som är bäst för dig.

Det är helt gratis att jämföra mäklare

Det är helt gratis att jämföra mäklare

Det är helt kostnadsfritt att jämföra mäklare genom oss.

Få ett högt försäljningspris för din bostad

Få ett högt försäljningspris för din bostad

En bra mäklare vet hur man ska göra för att få ut ett högt försäljningspris.

Spara pengar genom att jämföra flera olika mäklare

Spara pengar genom att jämföra flera olika mäklare

Det bästa sättet att inte behöva betala för mycket är att jämföra flera mäklare.

Alla mäklarna är registrerade hos FMI

Alla mäklarna är registrerade hos FMI

Samtliga mäklare är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Det finns inget tvång att välja någon av mäklarna

Det finns inget tvång att välja någon av mäklarna

Du bestämmer själv om du vill välja någon av mäklarna som hör av sig.

Våra

Omdömen

Mäklare Västerort

Vill du sälja din bostad i Västerort?
Vi hjälper dig kostnadsfritt att hitta en bra fastighetsmäklare i Västerort i samband med din bostadsförsäljning. Samtliga mäklarna kvalitetssäkras genom Fastighetsmäklarinspektionen, FMI, och Creditsafe. Vi har hjälpt över 2000 att hitta rätt mäklare. Du är inte tvungen att använda dig av en av fastighetsmäklarna när du tar in kostnadsförslag.

Mäklare i Västerort

Försäljningen av ens bostad är för nästan alla den största ekonomiska händelsen i livet, därför är det extremt viktigt att hitta rätt mäklare, så att utfallet blir så fördelaktigt som möjligt. Av detta skäl, gör man klokt i att jämföra mäklare innan man bestämmer sig för vilken mäklare man ska sälja med. Hos MäklareHässelby.se kan du snabbt och enkelt jämföra mäklare i Västerort. På MäklareHässelby.se har vi samlat de mest aktiva mäklarna i Västerort och kan på så sätt tillhandahålla en kraftfull tjänst för att jämföra fastighetsmäklare i Västerort. Det enda du behöver göra är att beskriva din bostad, så skickas informationen till våra anslutna mäklare i Västerort som sedan kontaktar dig och uppger mäklararvode och vad som inkluderas i upplägget. Det är mäklarens uppgift att vara opartisk och dennes skyldighet är att ta tillvara både säljarens och köparens intressen. För att få kalla sig fastighetsmäklare måste man slutfört en tvåårig högskoleutbildning och dessutom har genomfört 10 veckors praktik på en mäklarbyrå. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga instans som reglerar titeln fastighetsmäklare sedan 1984. I Sverige domineras mäklarbranschen av franchise, det innebär att de flesta mäklarkontor är fristående bolag som endast är verksamma under mäklarkedjornas varumärken. Det är viktigt att man förstår att man inte nödvändigtvis vänder sig till ett stort företag, utan att det vanligtvis handlar om små privatägda företag som arbetar under ett större varumärke. Man måste därför omsurgsfullt jämföra mäklare innan man väljer vilken mäklare man ska sälja bostaden med. För att få ut så mycket som möjligt vid en bostadsförsäljning så ska man välja en mäklare som är engagerad som lägger ut din bostadsförsäljning på rätt kanaler. Samtliga mäklare som är anslutna på MäklareHässelby.se är kontrollerade av oss och är medlemmar i Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Det medför att mäklarna har tillräcklig försäkring om något skulle gå fel. Tjänsten är helt gratis och är inte bindande. Valet ligger helt hos dig, om ska anlita en mäklare som vi förmedlar till dig.

Mäklaren i Västerort

Att leta upp en mäklare på nätet inför en bostadsförsäljning i Västerort kan låta enkelt men mäklarnas resultat i närområdet kan skilja sig åt ordentligt. Det finns en hel del mer och mindre viktiga faktorer att ta hänsyn till i ditt urval från de mäklare som jobbar som fastighetsmäklare idag. För att en mäklare ska få förmedla din bostad måste han ha gått mäklarutbildningen och godkänd av Fastighetsmäklarinspektionen, inneha medlemskap i Fastighetsmäklarförbundet eller Mäklarsamfundet samt ha en fullt täckande mäklaranpassad ansvarsförsäkring. De fastighetsmäklarna som inte noggrant sköter sitt arbete kan prickas av Fastighetsmäklarinspektionen och vid upprepade förseelser även förbjudas att fortsätta arbeta som mäklare. Förutom det så finns ytterligare aspekter du alltid bör överväga för att kunna hitta en så bra mäklare som möjligt för att du ska få så bra betalt som möjligt. I Västerort är det vanligt att man endast fokuserar på mäklarens pris men det är dock värt att tänka på att det är ofta inte alls lika viktigt som vad mäklaren faktiskt inkluderar i priset. Den mäklare som har lägst pris har allt som oftast sämre förutsättningar att få ett bra försäljningsresultat eftersom man begränsas i de resurser man kan lägga på objektet. Få hellre mer inräknat i förmedlingsarvodet genom att mäklaren kan ge garanti på till exempel Vip-visningar, fler annonser och så vidare istället för att bara ha prisfokus. Insistera att mäklaren ska hålla i visningar på egen hand och gärna att fastighetsmäklaren har en kollega eller mäklarassistent med sig så dina potentiella köpare lättare kan få svar på sina frågor under visningen. Låt mäklarna tävla mot varann så kan du enklare bilda dig en uppfattning av om den du väljer på rätt sätt kan leva upp till dina krav gällande försäljningen av bostaden. Om du bara ska bedöma en sak i ditt urval utav vilken av mäklarna du ska välja så bör det vara att hitta mäklaren som tveklöst är mest engagerad i vad ditt slutpris landar på och lägger den tid som krävs för att du som säljare ska bli nöjd. Det svåraste med att hitta rätt fastighetsmäklare är allt som oftast att man inte har koll på vilka fastighetsmäklare som funnits länge i Västerort. Där kan vi på MäklareHässelby.se hjälpa dig helt kostnadsfritt att jämföra de olika mäklarna i området så att du utan att du binder dig till något kan få personliga presentationer från upp till 5 mäklare. Mäklarna gör en värdering hemma hos dig kostnadsfritt där de också kan berätta hur de skulle lägga upp försäljningen för din bostad och berätta mer om sina tidigare försäljningar i området och hur höga försäljningspriser de tror sig kunna få för din bostad. Med utgångspunkt i detta kan du därefter själv vem av dem du vill anlita för din försäljning. Ifall inte en enda mäklare uppfylla din förväntningar är du självfallet inte heller förpliktad att anlita en av dem.