Jämför alla mäklare i Hässelby
Välj bästa mäklaren – helt gratis!

Ska du sälja din bostad och vill komma i kontakt med de bästa mäklarna i Hässelby? Vi hjälper dig helt kostnadsfritt att jämföra och välja rätt mäklare till din bostadsförsäljning.

Så fungerar tjänsten

Beskriv bostaden som ska säljas

Beskriv bostaden som ska säljas

Klicka här och fyll i uppgifter om bostaden som ska säljas.

Få erbjudanden från mäklare

Få erbjudanden från mäklare

Mäklare som vill sälja din bostad kontaktar dig med sina erbjudanden.

Jämför & välj bästa mäklaren

Jämför & välj bästa mäklaren

Jämför alla mäklare och välj den mäklare som du tycker är bäst.

Anledningar att använda oss

Vi hjälper dig att hitta den bästa mäklaren

Vi hjälper dig att hitta den bästa mäklaren

Att jämföra olika mäklare är det bästa sättet att hitta den mäklare som är bäst för dig.

Det är helt gratis att jämföra mäklare

Det är helt gratis att jämföra mäklare

Det är helt kostnadsfritt att jämföra mäklare genom oss.

Få ett högt försäljningspris för din bostad

Få ett högt försäljningspris för din bostad

En bra mäklare vet hur man ska göra för att få ut ett högt försäljningspris.

Spara pengar genom att jämföra flera olika mäklare

Spara pengar genom att jämföra flera olika mäklare

Det bästa sättet att inte behöva betala för mycket är att jämföra flera mäklare.

Alla mäklarna är registrerade hos FMI

Alla mäklarna är registrerade hos FMI

Samtliga mäklare är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Det finns inget tvång att välja någon av mäklarna

Det finns inget tvång att välja någon av mäklarna

Du bestämmer själv om du vill välja någon av mäklarna som hör av sig.

Våra

Omdömen

Mäklare Vällingby

Tänker du sälja din bostad i Vällingby?
Här på MäklareHässelby.se hjälp vi dig helt kostnadsfritt att hitta en bra fastighetsmäklare i Vällingby när du ska sälja din bostad. Alla mäklarna är kvalitetssäkrade genom Fastighetsmäklarinspektionen samt Creditsafe. Vi har hjälpt över 2000 att hitta rätt mäklare. Du förbinder dig inte att anlita någon av mäklarna när du tar in kostnadsförslag.

Mäklare i Vällingby

Försäljningen av ens bostad är för de flesta en av de större affärer man gör i livet, att hitta en bra mäklare är därför extremt viktigt, så att man får ut så mycket som möjligt av sin försäljning. Av ovan nämnda skäl, gör man klokt i att jämföra mäklare innan valet av mäklare fastställs. På MäklareHässelby.se kan du gratis jämföra flera fastighetsmäklare i Vällingby. Vi har samlat flertalet av de mest etablerade mäklarna i Vällingby på MäklareHässelby.se och kan av detta skäl erbjuda en enkel tjänst när du ska jämföra olika mäklare i Vällingby. Du beskriver bara din bostad, varpå beskrivningen skickas till mäklare i Vällingby som sedan kontaktar dig och uppger mäklararvode samt hur mycket tidigare försäljningar de har i området. Det är mäklarens uppgift att vara opartisk och dennes skyldighet är att ta tillvara både säljarens och köparens intressen. För att få kalla sig fastighetsmäklare måste man avklarat en högskoleutbildning och har praktiserat 10 veckor på en mäklarfirma. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga instans som reglerar titeln fastighetsmäklare sedan 1984. I Sverige domineras mäklarbranschen av franchise, det innebär att de flesta mäklarkontor är fristående bolag som endast är verksamma under mäklarkedjornas varumärken. Det är därför väldigt viktigt att förstå att man inte nödvändigtvis vänder sig till ett stort företag, utan att det i de flesta fall rör sig om mindre privatägda bolag som jobbar under något av de stora mäklarbyråernas varumärken. Det är därför viktigt att noga kontrollera och jämföra mäklare innan valet av mäklare för ens bostadsförsäljning görs. För att maximera försäljningspriset så måste man få en engagerad mäklare som marknadsför försäljningen på rätt sätt. Mäklare som förmedlas via MäklareHässelby.se är registrerade hos Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Det medför att mäklarna dessutom är försäkrade om något skulle gå snett. Användandet av tjänsten är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Det är helt upp till dig, om du vill anlita en mäklare som vi förmedlar till dig.

Mäklarna i Vällingby

Att välja rätt mäklare till försäljning av ens bostad i Vällingby misstas oftast för ett enkelt val utan eftertanke på att fastighetsmäklares erfarenhet kan variera. Det finns en hel del mer och mindre viktiga faktorer att ta hänsyn till när du selektivt väljer ut rätt mäklare blan alla de som uppfyller att de krav som ställs av den statliga tillsynsmyndigheten. Mäklaren du anlitar ska vara utbildad och godkänd utifrån FMI:s krav, vara aktiv medlem i ett branschföbund och ha en försäkring som täcker ansvar på miljonbelopp. De fastighetsmäklare som inte sköter sig eller begår allvarliga misstag kan prickas av Fastighetsmäklarinspektionen och vid upprepade förseelser även förbjudas att fortsätta arbeta som mäklare. Utöver detta finns också andra faktorer att ta hänsyn till när du ska anlita den bäst lämpade mäklaren för din bostadsförsäljning i Vällingby. Väldigt många bostadssäljare i Vällingby sätter allt fokus på mäklarens avgift för förmedlingen. Men det är mer betydelsefullt vad du får för upplägg och marknadsföring inkluderat. Lågprismäklarna må vara billiga men har ofta svårare att uppnå samma resultat då de måste lägga begränsat med tid på försäljningen. Se till att få de tjänster och den marknadsföring du vill ha inkluderat i förmedlingsarvodet genom att mäklaren kan ge garanti på till exempel extra visning av bostaden, ökad annonsering med mera istället för att helt fokusera på pris. Ha som krav att den mäklare du väljer lovar att sköta visningarna av din bostad samt i de fall det är rimligt även tar hjälp av en kollega så dina potentiella köpare lättare kan få svar på sina frågor under visningen. Låt mäklarna sälja in sig själva till dig så får du lättare en känsla av hur bra den av mäklarna du slutligen anlitar kan motsvara de förväntningarna du har på din försäljning. Ska du bara titta på en enda faktor i valet av vilken mäklare i Vällingby du ska välja så bör det vara att hitta mäklaren som tveklöst är mest engagerad i din försäljning och gärna gör det lilla extra för att överträffa dina mål. Det svåraste med att hitta rätt fastighetsmäklare brukar nästan uteslutande vara bristen på kunskap om vilka som har mycket bostäder till försäljning i Vällingby. Med just den biten kan vi vara till hjälp så du helt gratis kan jämföra de olika mäklarna i området så att du utan att du binder dig till något kan få personliga presentationer från upp till 5 mäklare. Mäklarna gör en värdering hemma hos dig kostnadsfritt där de också kan berätta mer om hur de skulle lägga upp planen vid försäljningen, uppvisa senaste försäljningarna de gjort i området och hur höga försäljningspriser de tror sig kunna få för din bostad. Baserat på var mäklares presentation beslutar du därefter på egen hand vem av dem du skulle vilja anlita. Ifall inte en enda mäklare uppfylla din förväntningar så väljer du helt enkelt inte att anlita någon av dem.