Jämför alla mäklare i Hässelby
Välj bästa mäklaren – helt gratis!

Ska du sälja din bostad och vill komma i kontakt med de bästa mäklarna i Hässelby? Vi hjälper dig helt kostnadsfritt att jämföra och välja rätt mäklare till din bostadsförsäljning.

Så fungerar tjänsten

Beskriv bostaden som ska säljas

Beskriv bostaden som ska säljas

Klicka här och fyll i uppgifter om bostaden som ska säljas.

Få erbjudanden från mäklare

Få erbjudanden från mäklare

Mäklare som vill sälja din bostad kontaktar dig med sina erbjudanden.

Jämför & välj bästa mäklaren

Jämför & välj bästa mäklaren

Jämför alla mäklare och välj den mäklare som du tycker är bäst.

Anledningar att använda oss

Vi hjälper dig att hitta den bästa mäklaren

Vi hjälper dig att hitta den bästa mäklaren

Att jämföra olika mäklare är det bästa sättet att hitta den mäklare som är bäst för dig.

Det är helt gratis att jämföra mäklare

Det är helt gratis att jämföra mäklare

Det är helt kostnadsfritt att jämföra mäklare genom oss.

Få ett högt försäljningspris för din bostad

Få ett högt försäljningspris för din bostad

En bra mäklare vet hur man ska göra för att få ut ett högt försäljningspris.

Spara pengar genom att jämföra flera olika mäklare

Spara pengar genom att jämföra flera olika mäklare

Det bästa sättet att inte behöva betala för mycket är att jämföra flera mäklare.

Alla mäklarna är registrerade hos FMI

Alla mäklarna är registrerade hos FMI

Samtliga mäklare är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Det finns inget tvång att välja någon av mäklarna

Det finns inget tvång att välja någon av mäklarna

Du bestämmer själv om du vill välja någon av mäklarna som hör av sig.

Våra

Omdömen

Mäklare Hässelby Strand

Tänker du sälja din bostad i Hässelby Strand?
Vi på MäklareHässelby.se hjälper dig kostnadsfritt att hitta rätt mäklare i Hässelby Strand i samband med din bostadsförsäljning. Mäklarna har kvalitetssäkrats genom Fastighetsmäklarinspektionen och även Creditsafe. Vi har hjälpt över 2000 att hitta den bästa mäklaren till sin bostadsförsäljning. Du förbinder dig inte att välja en av fastighetsmäklarna när du tar in kostnadsförslag.

Mäklare i Hässelby Strand

Bostadsförsäljningen är troligtvis den största affär man gör i sitt liv, därför är det extremt viktigt att hitta rätt mäklare, så att man får ut det mesta av försäljningen. Av denna anledning, bör man noggrant jämföra mäklare innan man bestämmer sig för vilken mäklare man ska sälja med. Hos MäklareHässelby.se kan du snabbt och enkelt jämföra mäklare i Hässelby Strand. Många av de bästa mäklarna i Hässelby Strand har vi samlat på MäklareHässelby.se och kan därför erbjuda en väldigt smidig och bra tjänst när du ska jämföra olika mäklare i Hässelby Strand. Beskriv endast din bostad, så skickas informationen till våra anslutna mäklare i Hässelby Strand som därefter kontaktar dig med sitt mäklararvode och vad som inkluderas i upplägget. Fastighetsmäklaren måste förbli opartisk och det är mäklarens plikt att se till att köparens och säljarens intressen bevaras. Titeln fastighetsmäklare är skyddad och kräver att man avklarat en högskoleutbildning samt att man fullföljt 10 veckor praktik på en mäklarbyrå. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga instans som reglerar titeln fastighetsmäklare sedan 1984. Mäklarbranschen i Sverige domineras av franchisebolag, det innebär att de flesta mäklarkontor är fristående bolag som endast är verksamma under mäklarkedjornas varumärken. Man måste därför förstå att det inte är en stor firma i sig man vänder sig till, utan att det i de flesta fall rör sig om mindre privatägda bolag som jobbar under något av de stora mäklarbyråernas varumärken. Man måste därför omsurgsfullt jämföra mäklare innan valet av mäklare för ens bostadsförsäljning görs. Ska man få ut så mycket det går av sin bostadsförsäljning så måste man få en engagerad mäklare som gör tillräcklig reklam för din bostadsförsäljning. De mäklare som vi förmedlar via MäklareHässelby.se är registrerade hos Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Det betyder att mäklarna dessutom är försäkrade om något skulle gå snett. Denna tjänst är kostnadsfri och är inte bindande. Du väljer själv om du vill anlita en mäklare som vi förmedlar till dig.

Mäklaren i Hässelby Strand

Att välja rätt mäklare inför försäljningen av din bostad i Hässelby Strand kan lätt låta som en barnlek om man inte tar hänsyn till att mäklarnas resultat i närområdet kan variera. Du bör överväga en del uppenbara perpektiv i ditt urval från de mäklare som jobbar som fastighetsmäklare idag. Mäklaren måste ha gått erforderlig utbildning samt registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen, vara medlem i exempelvis Mäklarsamfundet eller annat mäklarförbund samt även ha en ansvarsförsäkring. De fastighetsmäklare som inte sköter sig eller begår allvarliga misstag kan varnas av FMI och dessutom förlora sin rätt att verka som fastighetsmäklare. Frånsett detta finns även fler aspekter att begrunda när du väljer mäklare för att du ska få så bra betalt som möjligt. Det är lätt att förhasta sig i sin försäljning i Hässelby Strand genom att man lägger all uppmärksamhet på mäklarnas priser trots att det är mer betydelsefullt vad du får för upplägg och marknadsföring inkluderat. Lågprismäklarna må vara billiga men har ofta svårare att uppnå samma resultat eftersom man begränsas i de resurser man kan lägga på objektet. Få hellre mer inräknat i arvodet och få hellre mäklaren att lova fler visningar, ökad marknadsföring eller liknande istället för att helt fokusera på pris. Kräv alltid att din fastighetsmäklare själv närvarar på alla visningar och om möjligt även tar med sig en mäklarassistent eller två så dina potentiella köpare lättare kan få svar på sina frågor under visningen. Låt mäklarna tävla mot varann så formar du enkelt en uppfattning av hur bra den av mäklarna du slutligen anlitar kan sälja in din bostad till en köpare. Ska du bara titta på en enda faktor i din utvärdering gällande vilken mäklare i Hässelby Strand du till slut fastnar för bör det vara den av mäklarna som helt utan tvivel ser till att bli mest engagerad i vad ditt slutpris landar på och kan lägga mest tid och energi på att få den såld. Det som brukar vara svårast med att välja fastighetsmäklare är nästan alltid att man inte är insatt i vilka som har mycket bostäder till försäljning i Hässelby Strand. Med det kan MäklareHässelby.se helt gratis hjälpa dig med att syna olika mäklare så du utan att du binder dig till något kan få personliga presentationer från upp till 5 mäklare. Mäklarna besöker dig kostnadsfritt del för att ge en ungefärlig värdering, berätta mer om hur de skulle lägga upp planen vid försäljningen, visa sin tidigare lokala försäljningsresultat och vad de förmedlingarna slutade på för pris. Du väljer utifrån fastighetsmäklarnas presentationer sedan själv ifall du önskar gå vidare med en av dem. Skulle du inte tycka att någon av mäklarna når upp till dina krav måste du inte på något sätt anlita någon av dem utan du har din fulla frihet att välja eller att avstå.