Dags att sälja bostaden?

Jämför & hitta den bästa mäklaren i Hässelby

Vi hjälper bostadssäljare att hitta och jämföra mäklare i Hässelby

Vi har mäklare anslutna från samtliga stora mäklarkedjor och även många mindre byråer.

Beskriv objektet som ska säljas

Genom att fortsätta accepterar du våra användarvillkor.

Så här går det till

Fyll i formuläret

1. Fyll i formuläret

Fyll i formuläret & beskriv objektet som ska säljas.

Jämför mäklare

2. Jämför

Du får svar från seriösa mäklare i Hässelby som du kan välja mellan.

Välj mäklare

3. Välj

Du väljer sedan den bästa mäklaren och vem du vill gå vidare med.

Några av fördelarna

Få högt försäljningspris!

Rätt mäklare ökar dina chanser att få ett högre slutpris för din bostad.

Ej bindande!

Att jämföra mäklare är ej bindande, du väljer själv om du vill anlita en mäklare.

Spara pengar!

Jämför olika mäklare för att se till så du inte betalar för mycket i onödan.

Kontrollerade mäklare!

Du kan enbart få svar från mäklare som är registrerade hos FMI.

Välj bästa mäklaren!

Jämför & välj den mäklare i Hässelby som är bäst för dig.

Det är gratis!

Att jämföra mäklare är helt gratis, du betalar ingenting.

Våra omdömen

Mäklare Hässelby Gård

Ska du sälja bostad i Hässelby Gård?
Vi hjälper dig helt gratis att jämför flera mäklare i Hässelby Gård i samband med försäljning av din bostad. Fastighetsmäklarna har kvalitetssäkrats genom Fastighetsmäklarinspektionen och Creditsafe. Vi har hjälpt över 2000 att hitta den bästa mäklaren det senaste året. Du är inte tvungen att välja en av fastighetsmäklarna när du tar in förslag från olika mäklare

Mäklare i Hässelby Gård

Bostadsförsäljningen är för många den största affär man gör, därför är det extremt viktigt att hitta rätt mäklare, så att man får ut så mycket som möjligt av sin försäljning. Av ovan nämnda skäl, är det därför viktigt att jämföra mäklare innan man bestämmer sig för vilken mäklare man ska sälja med. Hos MäklareHässelby.se kan du snabbt och enkelt jämföra mäklare i Hässelby Gård. På MäklareHässelby.se har vi samlat de mest aktiva mäklarna i Hässelby Gård och kan på så sätt tillhandahålla en kraftfull tjänst när du ska jämföra olika mäklare i Hässelby Gård. Du beskriver bara din bostad, så skickas informationen till våra anslutna mäklare i Hässelby Gård som snabbt tar kontakt med dig och lämnar sina priser och vad som inkluderas i upplägget. Fastighetsmäklaren måste förbli opartisk och det är upp till mäklaren att fasthålla så att bägge parters intressen bevaras. Titeln fastighetsmäklare är skyddad och kräver att man fullföljer en högskoleutbildning på 120 hp samt att man fullföljt 10 veckor praktik på en mäklarbyrå. Från 1984 är fastighetsmäklarinspektionen den statliga instans som reglerar titeln fastighetsmäklare. Mäklarbranschen i Sverige domineras av franchisebolag, det innebär att de flesta mäklarkontor är fristående bolag som endast arbetar under mäklarkedjornas varumärken. Man måste därför förstå att det inte är till ett centralt bolag som har många kontor som man vänder sig till, utan att det i de flesta fall rör sig om mindre privatägda bolag som arbetar under ett större varumärke. Av denna anledning måste kolla upp och jämföra mäklare innan man bestämmer med vem man vill sälja sin bostad med. För att få ut så mycket som möjligt vid en bostadsförsäljning så det essentiellt att hitta en engagerad mäklare som ser till att man får rätt marknadsföring. De mäklare som vi förmedlar via MäklareHässelby.se är registrerade hos Mäklarsamfundet eller Fastighetsmäklarförbundet. Detta gör att mäklarna även är försäkrade så att du kan känna dig helt trygg. Användandet av tjänsten är kostnadsfri och är inte bindande. Valet ligger helt hos dig, om ska anlita en mäklare som MäklareHässelby.se förmedlar till dig.

Mäklarna i Hässelby Gård

Att anlita den mest lämpade mäklaren till försäljning av ens bostad i Hässelby Gård verkar ofta simpelt, dock kan mäklares tidigare försäljningsresultat i området kan variera. Det finns många ståndpunkter du ska ta ställning till när du ska hitta rätt bland mäklarna som är godkända av Fastighetsmäklarinspektionen. Den mäklare som ska sälja din bostad måste ha korrekt utbildning samt ackrediterad av FMI, vara aktiv medlem i ett branschföbund och ha en försäkring som täcker ansvar på miljonbelopp. Fastighetsmäklare som inte följer branschreglerna uppsatta av tillsynsmyndigheten kan erhålla en varning samt dessutom förlora sin rätt att verka som fastighetsmäklare. Utöver just det finns även fler aspekter du borde reflektera över i ditt urval för att hitta mäklaren som passar dig bäst till din bostad i Hässelby Gård. I Hässelby Gård är det vanligt att man fokuserar på vad mäklarna tar betalt men det är av mycket större vikt vad du faktiuskt får för tjänster för pengarna du lägger ut. Mäklare med låga arvoden har ofta svårare att uppnå samma resultat eftersom man begränsas i de resurser man kan lägga på objektet. Se till att få de tjänster och den marknadsföring du vill ha inkluderat i mäklararvodet och att mäklaren lovar exempelvis Vip-visningar, fler annonser och så vidare än att bara fokusera på priset. Insistera att mäklaren ska hålla i visningar på egen hand och i de fall det är rimligt även tar hjälp av en kollega så dina potentiella köpare lättare kan få svar på sina frågor under visningen. Titta på hur mycket var mäklare kan sälja in sig själv och sin byrå så skapar du dig lättare en mening om den du väljer på rätt sätt kan leva upp till dina krav gällande försäljningen av bostaden. Ska du bara titta på en enda faktor i ditt urval utav vilken av mäklarna du ska välja så bör det vara att hitta mäklaren som kommer att vara absolut mest engagerad i ditt försäljningsresultat och gör allt i sin makt för att din försäljning ska löpa så smidigt som möjligt. Det svåraste med att hitta rätt fastighetsmäklare brukar oftast vara att man själv inte vet vilka mäklare som under lång tid haft goda försäljningsresultat. Med just den biten kan vi vara till hjälp så du helt gratis kan väga de bästa fastighetsmäklarna mot varann så att du utan att du binder dig till något kan få personliga presentationer från upp till 5 mäklare. De bokar gratis in ett personlig möte med dig där de går igenom vad bostaden är värd och berätta hur de skulle lägga upp försäljningen för din bostad och visa sin tidigare lokala försäljningsresultat och vad de andra objekten i området sålts för. Med utgångspunkt i detta kan du därefter själv vem av dem du vill anlita för din försäljning. Ifall inte en enda mäklare når upp till dina krav så väljer du helt enkelt inte att anlita någon av dem.